Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ"-ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ PLAYZONE!



Μιας και μιλάμε για έρευνες τον τελευταίο καιρό στο blog μας ,ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και να μιλήσουμε για ένα πιο προσωπικό θέμα.. Ίσως αποτελούσε θέμα ταμπού κάποτε όμως σήμερα κατέχει μάλλον δίκαια ένα από τα πιο hot θέματα συζητήσεων μεταξύ νέων σε μια φιλική παρέα ή ακόμα και ανάμεσα σε ένα ζευγάρι . «Παιχνίδια του μυαλού» ή όπως διαφορετικά είναι ευρέως αποδεκτές ως «σεξουαλικές φαντασιώσεις» .Η φαντασία κακά τα ψέματα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης . Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι φαντασιώσεις θεωρούνται απόλυτα συνηθισμένο και φυσιολογικό φαινόμενο στην ζωή μας ,όσο και το να ονειρευόμαστε .Αποτελούν αυστηρά προσωπικό απόρρητο και περιλαμβάνουν εικόνες και σενάρια ερωτικού περιεχομένου που πλάθουμε αφήνοντας κυριολεκτικά την φαντασία μας να οργιάσει….Στόχο έχουν την πυροδότηση της σεξουαλικής μας απόλαυσης . Μπορούν να εμπεριέχουν οποιοδήποτε θέμα και μας δίνουν την δυνατότητα να αποδράσουμε από την πραγματικότητα ,την καθημερινότητα και κυρίως την ανία.. Μας επιτρέπουν αν μη τι άλλο να γίνετε επιτρεπτό το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ και το ΑΔΥΝΑΤΟ .. Σημαντικότερο όλων των παραπάνω είναι ότι μπορούμε να αφεθούμε σε τέτοιου είδους «σκέψεις» όποτε θέλουμε και για όσο θέλουμε και φυσικά FOR FREE….

Συμφωνά με τις τελευταίες έρευνες έχει παρατηρηθεί ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών διαφερουν.. Οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι περισσότερο οπτικές ή σαρκικές ενώ για τις γυναίκες σημείο κλειδί είναι και εδώ το συναίσθημα.. Οι άνδρες συχνότερα από τις γυναίκες φαντασιώνονται συνευρέσεις που συμμετέχουν περισσότερα από τα δυο ήδη γνωστά πρόσωπα (το ζευγάρι εννοώ σε αυτή την φάση).Σε αντίθεση με τις γυναίκες που συχνή φαντασίωση τους είναι ο ρόλος της υποταγής(βλέπε σχετικό video clip του Σάκη που μας εξηγεί τι σημαίνει «άσκηση υποταγής» στο τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο).Η υποταγή στο μυαλό της γυναίκας υποδηλώνει ότι ο άνδρας την θέλει πολύ…


Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες εστιάζουν περισσότερο την προσοχή τους στο να παρέχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100% ικανοποίηση στην γυναίκα ενώ οι γυναίκες κοιτώνα πρώτα την προσωπική τους ικανοποίηση ( γυναίκες ενωθείτε προσωπικά σε αυτό διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως μη σου πω…)Η ιδία ερευνά έδειξε ότι το 98% των ανδρών έναντι του 80% των γυναικών φαντασιώνονται πρόσωπα εκτός του ή της συντρόφου παράλληλα όμως το 50% αυτών πιστεύει ότι η απιστία είναι απαράδεκτη ακόμα και όταν είναι απλά και μονό ως φαντασίωση (ντοιγκ….αθροιστικά αν το πάρεις τα νούμερα δεν βγαίνουν.. Διχασμένες προσωπικότητες πήραν μέρος στην ερευνά)

Τελευταία και καλύτερη μελέτη έδειξε ότι πρόσωπα που έχουν φαντασιώσεις είναι πιο ενεργά και ικανοποιημένα σεξουαλικά.. Η ιδία μελέτη έδειξε ότι αν όχι ο μόνος ο κυριότερος λόγος της φαντασίωσης είναι η «κορύφωση του έργου» και τελικά το «happy end» με αλλά λόγια ….ο οργασμός…Ουφ το είπα!!!


Υ.Γ Φαντασιωθείτε ελεύθερα και πράξτε τα ακόμα πιο ελεύθερα με τον ή την σύντροφο σας .Αλλά προσοχή μην ξεχνάτε την «αγάπη από νάιλον»…Αρρώστιες σχετικές και όχι μονό είναι προ των πυλών σε κάθε ατυχή στιγμή σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου