Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

REUNION PARTY...

Πάντα,οι συγκεντρώσεις με πρώην συμμαθητές μετά από κάποια χρόνια αποφοίτησης επιβάλλονται.Όμως,τα κίνητρα μίας τέτοιας συγκέντρωσης είναι πάντα αγνά ή πολύ απλά είναι μία ευκαιρία να εφαρμόσετε από κοντά αυτό που κάνετε και τα βράδια σπίτι σας μέσα από το facebook;Νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο περισσότερο...Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά που δέχεστε μία τέτοια πρόσκληση σκοτώνεστε να δείξετε το καλύτερο σας εαυτό αγοράζοντας νέο φόρεμα και κάθε φορά που σας προσεγγίζουν με ένα ποτό στο χέρι και με αυτό το ψεύτικο χαμόγελο(που δείχνει από χιλιόμετρα ότι το μόνο που θέλει είναι πληροφορίες για τον αυριανό καφέ.) νιώθετε αμηχανία.
Φυσικά,ο χαιρετισμός και η καλοσύνη δεν μένουν μόνο στις κινήσεις,ακολουθούν οι κλασσικές φιλοφρονήσεις για το πόσο όμορφη είσαι,για το πόσο αδυνάτισες(και ας έχεις βάλεις 5 κιλά).Το χειρότερο όμως έρχεται μετά.Αυτό είναι το κομμάτι της εκλεπτυσμένης ανάκρισης,που ξεκινά με την κλασσική ερώτηση "τι κάνεις;" και φυσικά τα σχόλια και οι συγκρίσεις σε αυτά που λες...
Επίσης,το πόσο πετυχημένος είσαι θα φανεί ανάλογα με το πόσους από τους στόχους που έχουν στο μυαλό τους έχεις ικανοποιήσει.Όπως,το πόσο πετυχημένος είσαι επαγγελματικά,την οικονομική και προσωπική σου κατάσταση και πολλά άλλα.
Τέλος,αν τα έχεις κάνει όλα αυτά που χρειάζεται για να σε θεωρούν "δικό" τους σίγουρα θα σου θυμίσουν όλα τα μελανά σου σημεία ως παιδί για να "γελάσετε" και να ανέβουν αυτοί στα μάτια τους.
Επομένως,η προσωπική μου άποψη είναι "που να μπαίνετε σε έξοδα;" καθίστε σπίτι σας και αν έχετε ανάγκη για reunion party καλέστε τους φίλους σας από το σχολείο,αγοράστε μπύρες και πάρτε τα άλμπουμ και τον υπολογιστή στα χέρια...Θα περάσετε και πιο ωραία και θα δείτε το κομμάτι του σχολείου που αγαπήσατε πραγματικά...

2 σχόλια:

  1. Η τελευταία παράγραφος είναι η καλύτερη συμβουλή!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa!auto me to "gia na gelasete" isxuei ontws!!k panta uparxoun oi psilomutides pou 8umountai ola auta pou esu 8eleis na ksexaseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή